Update CRUX

Samen nadenken over de zin van het leven

Deel dit bericht

Nu de coronacijfers de goede kant op gaan, zijn we als CRUX weer begonnen met het plannen van verschillende activiteiten voor het tweede halfjaar 2021.

  • Na de zomervakantie willen we weer de maandelijkse bijeenkomsten ‘Kijken in de ziel’ houden. Bijeenkomsten, die verbinden, verbreden en verdiepen.  Met thema’s rondom geloof en God.
  • De Bijbel in literatuur en kunst. Bijbelse verhalen en thema’s komen regelmatig terug in literatuur en in kunst. We willen, om deze thema’s te kunnen duiden, op termijn starten met het lezen van Bijbelse passages.
  • Samen met nieuwkomers uit het Midden-Oosten willen we koken en eten.
  • Ook zijn we al bezig met voorbereidingen van een Kerstevent, muziek, zang en het Kerstverhaal, op vrijdagavond 24 december in en rondom wijkcentrum Windkracht 5. Meer informatie volgt t.z.t.
  • We verkennen en kijken of we in december een lichtjestocht voor de jeugd en voor de ouderen kunnen organiseren. Deze lichtjestocht zal gaan door de wijk, en er zal op verschillende punten in de wijk iets te beleven zijn. Ook hierover komt t.z.t. meer informatie.

Wanneer de datums en de locatie bekend is, zullen we dit vermelden.

Namens het CRUX-team,

Wolter Stijf, wijkpastor

Meer lezen?

Kom eens langs.

Wil je meer weten over CRUX? Of misschien gewoon eens praten over de grote of kleine vragen in het leven? Neem gerust contact met mij op. 

Hier vind je ons.