Voorstellen van teamlid Anne Bunt

Deel dit bericht

CRUX is het afgelopen half jaar op een bijzondere wijze gegroeid. Daar willen wij jullie graag in meenemen en stellen wij ons de komende week om de beurt voor. Vandaag is het mijn beurt. Mijn naam is Anne Bunt en ik neem jullie graag mee in mijn verhaal hoe ik bij CRUX ben beland.

Als geboren en getogen Betuwenaar verhuisde ik drie jaar geleden, voor de liefde, naar den Bosch. Zoekend naar een kerkgemeente waar ik mijn geloof kon delen, kwam ik in gesprek met dominee Wolter Stijf. Ik sloot mij aan bij de Bethelgemeente in Den Bosch en hoorde zo ook van CRUX De Groote Wielen. Afgelopen zomer vertelde Wolter over de stand van zaken rondom CRUX. De door de coronaperiode geannuleerde activiteiten werden weer opgestart, vertelde Wolter mij. De vraag was of ik mee wilde helpen. Zo ben ik beland in het team CRUX.

In mijn dagelijks werk ben ik verpleegkundige bij Bender, een detacheringsbureau. Ik werk voornamelijk binnen de ouderenzorg in Noord-Brabant en Limburg, een dankbaar beroep als je het mij vraagt. In 2019 ben ik naar Berlicum verhuist, daar woon ik samen met mijn verloofde en onze twee katten.

Binnen CRUX verzorg ik samen met Hannah de social media en website. Online aanwezig zijn is in de huidige tijd bijna belangrijker dan fysiek. Een plek om tot bezinning te kunnen komen en een aanwezig luisterend oor is voor mij belangrijk. Ik hoop dan ook dat CRUX dit voor de wijk De Groote Wielen kan betekenen.

Hopelijk tot ziens, groetjes,

Meer lezen?

Kom eens langs.

Wil je meer weten over CRUX? Of misschien gewoon eens praten over de grote of kleine vragen in het leven? Neem gerust contact met mij op. 

Hier vind je ons.